Conform deciziei Conducerii UVT de a imbunatati comunicarea cu studentii si personalul didactic si administrativ din universitate, s-au creat conturi de e-mail pe domeniul e-uvt.ro (casuta de e-mail 30 GB) pentru toate categoriile de utilizatori mentionati anterior.

Pentru a usura comunicarea la nivel de grupuri de utilizatori, s-au creat liste care permit transmiterea unui mesaj catre un grup de utilizatori (studenti – pana la nivel de grupa, personal – academic si administrativ). La adresa http://lists.uvt.ro/ este disponibil un serviciu, care permite crearea de liste de destinatari de mesaje in mod dinamic (pe masura selectiei din meniuri), pentru a nu conditiona transmiterea mesajelor de retinerea numelui de lista (numele listei fiind codificat).

Accesul la acest serviciu se face pe baza autentificarii unitare (cu contul personal de e-uvt). In consecinta, utilizarea listelor este posibila doar de catre utilizatorii din domeniul e-uvt.ro.

Pentru asistenta tehnica si eventuale informatii suplimentare, persoane de contact: Nicolae Bogdan, bogdan.nicolae@e-uvt.ro, tel. : 375, Perian Bogdan: bogdan.perian@e-uvt.ro, tel. : 109.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont