Candidatul primeste de la comisie un dosar plic pe care va inscrie datele de identificare, inclusiv adresa de e-mail si numarul de telefon si cererea de inscriere, care se va completa de catre candidat cu toate datele cerute sub semnatura proprie. 2. La dosar se anexeaza urmatoarele acte:
– diploma de bacalaureat si foaia matricola (sau diploma echivalenta cu aceasta) in original sau copie legalizate (absolventii care au promovat examenul de bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2012 pot prezenta adeverinta eliberata de liceu, in original sau copie legalizata;
– certificatul de nastere, in copie legalizata;
– certificatul de casatorie, in copie legalizata (daca este cazul);
– adeverinta medicala tip, eliberata de cabinetele medicale (scolare sau teritoriale) sau de medicul de familie, din care sa rezulte ca solicitantii sunt apti pentru domeniul sau specializarea la care candideaza;
– patru fotografii tip carte de identitate;
– copie buletin/carte de identitate;
– chitanta de plata a taxei de inscriere (pentru fiecare facultate/specializare la care se inscrie), sau dupa caz, adeverintele necesare obtinerii scutirii de la plata taxei de inscriere, cu precizarea ca, scutirea de la plata taxei de inscriere se acorda doar pentru un singur domeniu/specializare.
Dosarele incomplete nu sunt acceptate pentru inscriere.

Inscrierea se face o singura data la facultatea la care candidatul isi manifesta prima optiune, depunerea mai multor dosare de inscriere atrage dupa sine eliminarea din concurs.
Media generala de admitere se calculeaza ca medie ponderata astfel: 70% media de la bacalaureat si 30% nota / media la alegerea candidatului la una din probele de bacalaureat – limba româna / limba materna, matematica, chimie, biologie sau geografie. (4) in cazul existentei mai multor candidati cu medie egala cu cea a ultimului loc repartizat initial, se va apela la criterii de departajare in urmatoarea ordine:
– se declara admis candidatul cu nota cea mai mare la media de bacalaureat;
– daca egalitatea a persistat, se declara admis candidatul care a obtinut la examenul de bacalaureat cea mai mare nota la disciplina limba materna.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont