Vlad Grigorescu va veni mâine seară în oraşul nostru şi va lansa în premieră noul său spectacol, The Mind Reading Show, ce va avea loc în Café d’Art.

Mind Reading Show este un spectacol interactiv, iar cei prezenți în sală vor participa activ. Specialist al  hipnozei, Vlad Grigorescu va încerca să ghicească gândurile ascunse ale spectatorilor şi să răspundă la întrebările acestora.

Bineinteles, totul va fi combinat cu umor fin şi situații neașteptate. „Spectacolul nu are absolut nicio legătură cu paranormalul, ezotericul, religia de orice fel sau alte tipuri de flacără violet. Showul nu trebuie tratat cu prea multa seriozitate pentru că, eu personal, cred mai mult în vrăjeală decât în vrăjitorie“, adauga Vald Grigorescu.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont