Campanie studenteasca de strângere de fonduri „Susţine elitele României”

Reprezentanţii Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) au lansat campania de strângere de fonduri „Susţine elitele României. Elitele României te susţin!”, campanie ce vizează redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către LSRS.

„Donaţia reprezintă un gest generos pentru întreaga comunitate a tinerilor români din străinătate şi aduce o contribuţie importantă la împlinirea misiunii LSRS”

ne spune  coordonatorul campaniei, Alexandra Maftei.

Liga Studenţilor Români din Străinătate încurajează întoarcerea spre casă a absolvenţilor români din străinătate.

Se pare ca prin sprijinul donatorilor, LSRS îşi continuă proiectele pentru studenţii şi absolvenţii români de peste hotare, precum şi pentru tinerii români care doresc să dobândească o educaţie la nivel înalt pe plan mondial, prin care să-şi pună în valoare potenţialul şi să reprezinte România cu succes la universităţi de top ale lumii.


Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont