Activează-ți Cartela Vodafone – SIM promoțional gratuit și ai 100 de minute în rețea, valabile 30 de zile de la activare. Poți activa SIM-ul promoțional oricând vrei, într-un interval de maxim 12 luni. În plus, beneficiezi de 4 luni de activitate și 10 luni perioadă de grație.

Poți comanda un sim promoțional gratuit, o singură dată în 12 luni calendaristice. Completează formularul de mai jos și primești SIM-ul în maximum 2 săptămâni, gratuit

Cartela iti ofera 100 de minute in retea gratuite, valabile 30 de zile de la activare si totodata sansa de a testa reteaua Vodafone.

Poti comanda un singur sim la 12 luni calendaristice, iar odata activat acesta beneficiaza de 4 luni de activitate si 10 luni perioada de gratie.

Tine minte ca nu este obligatoriu sa fii client Vodafone pentru a comanda o cartela promotionala si ca daca tu nu esti interesat de sim, ai putea sa-l faci usor cadou.

Dupa ce ai plasat comanda aici, in maxim doua saptamani, curierul iti va livra pachetul acasa tot gratuit.

In mod obisnuit, o cartela SIM cu numar costa in jur de 25 de lei.

Click aici pentru a completa formularul.

1 Comentariu
  1. maierean cosmin 8 ani în urmă

    Maierean. Cosmin.trabuie Sa. Primesc. Cartela. Gratis. Vodafone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont