Cum atasezi imagini si trimiti fisiere pe Meebo – web messenger

Invata sa trimiti fisiere  prin Meebo web messenger

Meebo este o aplicatie web pentru trimiterea mesajelor in timp real, caracterizat de o singura platforma care integreaza mai multe servicii de acest gen. Pentru a beneficia de serviciile oferite de Meebo, nu aveti nevoie decat de un cont gratuit.

Deschideti browserul pe care il folositi (Firefox, Internet Explorer, etc) si accesati site-ul oficial Meebo: www.meebo.com Apoi introduceti datele de logare, apoi dati clic pe butonul „Sign On”. In cazul in care nu aveti cont pe Meebo, puteti activa cu usurinta unul, introducand o adresa de mail valida. Pentru aceasta dati clic pe fereastra „Join Meebo”, introduceti adresa de email, numele complet, numele de utilizator dorit, parola, sexul si varsta. Pentru finalizarea acestui proces, dati clic pe butonul „Finish” de doua ori.

Dati dublu-clic pe lista de contacte online. In acest moment pe ecran va aparea o fereastra de dialog.

Trimiterea de fisiere folosind Meebo

Dati clic pe iconita „Send File” din partea de sus a ferestrei de dialog. Mergeti la folderul cu fisiere stocate pe computerul dumneavoastra si de acolo dati dublu-clic pe fisierul dorit.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont