Un proiect şocant dezvoltat de mogulul media rus Dmitry Itskov îşi  propune nici mai mult, nici mai puţin, decât să obţină cea mai mare  descoperire de până acum a omenirii: obţinerea nemuririi.

Itskov, prin proiectul numit 2045 Initiative, îşi propune să obţină  acest lucru mutând conţinutul minţilor oamenilor într-un avatar, care să   rămână pentru eternitate. Numele proiectului provine de la faptul că  rusul speră ca până în anul 2045, ideile sale să fie puse în practică.

Itskov a trimis o scrisoare către mai mulţi miliardari de pe planetă,   pentru a-i îndemna să finanţeze cercetările în acest domeniu. „Mulţi  dintre voi aţi acumulat averi imense prin succesul repurtat în diverse  domenii de afaceri. Vă îndemn să ţineţi cont de importanţa vitală a  nemuririi cibernetice şi a corpului artificial. Acest tip de cercetare  are potenţialul de a vă elibera, pe voi şi pe majoritatea oamenilor de  pe planetă, de boli, bătrâneţe şi chiar de moarte”, se arată în  scrisoarea rusului.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont