O intalnire fierbinte se cere stimulata cu cele mai noi gaselnite in materie de pasiune dezlantuita! In toamna aceasta ti-am pregatit o sesiune de… exercitii Kegel

De regula, iti antrenezi corpul si mintea, dar nu trebuie sa uiti nici de izvorul sexualitatii tale! Motivul e simplu: odata cu trecerea timpului, musculatura pubococcigiana, responsabila pentru senzatiile divine date de Marele O (orgasm) 🙂 , isi pierde din tonus si fermitate.

Exercitii Kegel si ISTORIA PLACERII
Chiar daca medicul austriac Arnold Kegel a popularizat exercitiile care ii poarta numele, practica de rasfatare a musculaturii intime are o vechime considerabila. Ritualurile sexuale taoiste din China antica includeau miscari speciale destinate revigorarii acestei grupe musculare, in vederea atingerii starii de desavarsire sexuala si spirituala, dar si pentru impulsionarea longevitatii ori cresterea imunitatii intregului organism.

Totul despre exercitiile Kegel
„Kegelismele”, cum sunt numite aceste scheme in limbajul cunoscatorilor, pot fi practicate oriunde, oricand, fara ca cineva sa stie. Le poti pune in aplicare din pozitia sezut, stand in picioare, culcata sau in timp ce faci baie. Orice antrenament Kegel consta in trei seturi de miscari: contractii lente, rapide si impingeri.

Contractiile lente se aseamana cu senzatia pe care o resimti oprind fluxul urinar pentru trei pana la cinci secunde, atunci cand mergi la toaleta (de altfel, asa reusesti si sa iti localizezi muschii coccigieni). Cele rapide constau in contractarea si relaxarea alternativa a muschilor pubococcigieni, iar impingerile se pot compara cu senzatia pe care o resimti atunci cand muti o mobila.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont