Astrologia poate sa prezinte conjuncturile astrale pentru anumite perioade de timp. Aceste previziuni au in primul rand un caracter general, fiecare dintre noi fiind influentati de miscarile planetelor.

Deosebirea este ca la fiecare persoana in parte este activat sau influentat un anume sector al vietii in functie de harta natala proprie. Poate v-ati intrebat de multe ori cum o planeta situata la milioane de kilometri distanta ne poate influenta. Explicatiile sunt simple si sunt demonstrate si stiintific. Noi primim toate informatiile prin intermediul Lunii, ea este ca un fel de traducator pentru noi.

Toate corpurile au vibratii, acele unde electromagnetice care ne inconjoara corpul. Cu cat sunt mai mari dimensiunile corpului, cu atat vibratiile sunt mai puternice. Noi le resimtim ca stari de bine sau de rau, de antipatie sau simpatie (cand vedem sau intalnim o persoana). Aceste stari ne sunt transmise de fiecare entitate cu care intram in contact. Cu atat mai mult planetele, vibratiile lor sunt extrem de puternice, ca sa le putem descifra si mai ales, pentru a nu fi afectati de ele, ajung la noi prin intermediul Lunii.

De aceea toate miscarile ei sunt foarte importante pentru noi. Ritmul in care se misca, ciclul de 28 de zile, ar trebui sa fie pentru noi cel mai bun ghid in viata de zi cu zi. Daca am reusi sa fim interesati sa aplicam acest ritm si sa traim in concordanta cu el, va garantez ca toate actiunile noastre s-ar desfasura mult mai usor.

Similar, fiecare dintre planete ne transmit mesaje pe care noi le receptam ca stari emotionale, sub impulsul carora actionam, construindu-ne viata.

In astrologie, planetele sunt subimpartite in doua categorii: planete personale si planete transpersonale.

Planetele personale sunt considerate a fi: Soarele, Luna, Mercur, Venus si Marte. Acestea sunt considerate a fi planete rapide, intrucat le ia putin timp sa strabata cercul Zodiacal (minimum 28 de zile pentru Luna, maximum un an si 220 de zile pentru Marte). Pe masura ce trec de la un semn zodiacal la altul, isi elibereaza energiile intr-un mod diferit pentru fiecare persoana. Planetele transpersonale sunt mai lente si necesita intre 12 si 249 de ani pentru a strabate intreg Zodiacul.

Din acest motiv, mai sunt denumite planete colective, cu exceptia lui Jupiter si Saturn, care sunt ceva mai rapide decat restul. Acestea sunt Uranus, Neptun si Pluto. Planetele colective raman intr-un semn zodiacal pentru mai multi ani la rand, iar energiile lor influenteaza una sau mai multe generatii si au o influenta mult mai mica la nivelul personalitatii individuale.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont