Luna aceasta esti implicat total in munca ta astazi insa nu-i momentul sa stai la birou si sa-ti rozi unghiile.

Poti sa-l numesti si miracol, dar luna aceasta esti in stare de a transforma energia negativa in cea pozitiva. Nu ai timp sa te plictisesti ducand o viata ca a ta. Nu uita sa te opresti din cand in cand si te bucuri de ce ai, in liniste. Fii precaut in prima parte a lunii cu banii si vei afla ca poti sa petreci timpul cu partenerul fara sa apelezi la lucruri materiale.

Nu te stresa singur pentru un lucru ce il poti impartasi cu cu colegii. Sunt gata sa te ajute asa ca fii pregatit de colaborare. In viata sentimentala, intr-un timp totul parea clar, acum lucrurile sunt putin confuze. Atentie: daca nu esti sigur de motivatia partenerului, intreaba direct in fata mai bine, decat sa te ingrijorezi degeaba.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont