Google a introdus o noua aplicatie, „Conversation Mode”, pentru Google Translate creat pentru sistemul de operare mobil Android, care poate transforma smartphone-urile in „traducatori mobili”

Programul va traduce aproape instantaneu conversatia dintre doua persoane care vorbesc limbi diferite

Mai exact, utilizatorul activeaza aceasta functie, porneste microfonul telefonului mobil si incepe sa vorbeasca. Programul va inregistra cuvintele, pe care le traduce si le citeste apoi in limba dorita, in varianta audio. Replica partenerului de conversatie este procesata apoi in acelasi fel.

„In modul conversatie, apasati pur si simplu microfonul pentru limba dumneavoastra si incepeti sa vorbiti,” a spus Awaneesh Verma, directorul de produs.

„Google Translate va traduce discursul dumneavoastra si va citi traducerea ‘cu voce tare’. Partenerul de discutie va raspunde apoi in limba lui si veti auzi traducerea facuta de aplicatie”, a precizat Awaneesh Verma. Wow! Ce ne mai aduce oare viitorul?!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont