Job pentru studenti: Promoter

Ceea ce conteaza este sa ai un aspect fizic placut, esti sociabil si disponibil pentru a lucra in weekend atunci un job de promoter este potrivit pentru tine. Poti promova : tigari, produse cosmetice, alimente, telefonie mobila, masini etc.

Job pentru studenti: Client misterios

Pentru a deveni client misterios trebuie sa parcurgi un test unde iti va fi testata in principal memoria vizuala, deoarece vei fi nevoit sa retii multe detalii despre locatiile pe care le vei vizita(in principal supermarket-uri si restaurante).

Job pentru studenti: Ospatar la evenimente

Daca vrei sa faci un bani fara prea multa bataie de cap poti incerca ospatar sau barman la diferite evenimente(nunti, botezuri, cununii, etc.)

Job pentru studenti: Translator

Se stie ca orice student trebuie sa cunoasca macar o limba straina iar cu putin noroc poti face si ceva bani din asta. Anunturi de traducator sunt peste tot pe Internet. Cauta pe google job traducator..

Job pentru studenti: Tehnoredactor

Oriunde exista o revista exista si un tehnoredactor. Chiar daca nu pentru o revista, studentii sunt cautati si pentru a tehnoredacta diferite documente pentru persoane mai in varsta. Tot ce trebuie sa faci este sa pui anunt intr-un ziar de anunturi.

Job pentru studenti: Reprezentant vanzari directe

Poti obtine castiguri in functie de implicarea de care dai dovada si de vanzarile pe care le faci. Ca si colaborator ai program flexibil si nu ai sef. Cel mai cunoscut domeniu fiind cel al produselor cosmetice, insa vanzarile directe incep sa se dezvolte si in domeniul electronicelor sau aparatelor de slabit.

Job pentru studenti: Hostess

Ca si hostess trebuie sa intampini invitatii la diferite targuri, evenimente si sa oferi anumite informatii. Aspectul fizic placut este proba eliminatorie, insa si comunicarea reprezinta un criteriu evident de selectie.

Job pentru studenti: Ofera sedinte de meditatii

Este un domeniu din care poti face bani frumosi dar trebuie sa ai un anumit nivel de pregatire. Poti oferi meditatii pentru examenul de capacitate, BAC sau chiar pentru examene la facultate. Avantajul este ca esti platit la ora.

Job pentru studenti: Reviewer

Desi la noi in Romania conceptul nu este foarte cunoscut si destul de slab platit, in afara un reviewer poate castiga sute de dolari pentru a oferi o parere profesionala despre diferite produse, softuri sau servicii.

Job pentru studenti: Babysitter

Daca iubesti copiii un post de babysitter este pentru tine. Este o munca platita, ce nu presupune neaparat o norma si de obicei esti platit la saptamana.


 
Idei de joburi - locuri de munca pentru studenti - part time sau munca la domiciliu
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*