Înscrierile pentru ocuparea locurilor din căminele Universității „Ovidius” din Constanța au debutat la începutul acestei săptămâni. Încă de la primele ore ale dimineții de luni, studenții ovidieni au luat cu asalt Biroul Ligii Studenților, pentru întâlnirea cu reprezentanții acesteia, responsabilii cu procesul de repartizare al locurilor de cazare.

Rezultate finale pentru cazare in caminele Ovidius – Exista locuri suficiente: prioritate au studenții și masteranzii care urmează cursurile la fără taxă.

Universitatea „Ovidius” din Constanța oferă studenților facilități la cele mai înalte standarde de calitate. Instituția vine în întâmpinarea studenților din alte localități cu peste 1100 de locuri de cazare în cele patru cămine proprii, două dintre ele situate în sediul de pe bulevardul Mamaia (C1 și C2), iar celelalte două localizate în Zona Pescărie, la intrarea în Stațiunea Mamaia (FN1 și FN2).

Un punct important pe agenda de lucru a noii conduceri a universității constănțene este dezvoltarea și modernizarea bazei materiale a instituției. Astfel, pe parcursul perioadei de vară au avut loc ample lucrări de modernizare și igienizare ale căminelor și spațiilor comune destinate studenților.

camine c1 c2

Procedeul de înscriere și de repartizare al camerelor este unul destul de laborios, întrucât într-un interval relativ scurt și conform unui regulament de cazare al universității, reprezentanții Ligii Studenților trebuie să soluționeze fiecare caz în parte, după cum explică Președintele Ligii Studenților Alexandru STANCIU: „ Nici nu au început de două ore înscrierile și avem peste 300 de cereri. Conform regulamentului de cazare al universității, prioritate au studenții și masteranzii care urmează cursurile la fără taxă. Rezultatele finale vor fi comunicate pe 28 septembrie, dar după datele noastre, avem suficiente spații de cazare pentru toți cei care le solicită”.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont