AIESEC, platforma internaționala pentru dezvoltarea abilitaților de leadership ale tinerilor, a deschis aplicarile in Chisinau.

Devenind membri AIESEC, studenții au oportunitatea de a aplica ceea ce invața la facultate, de a acumula experiența, de a-și dezvolta capacitațile și de a deveni, dupa absolvire, mai competitivi pe piața forței de munca. Beneficiile de baza pe care le ofera aceasta platforma sunt:

– oportunitatea de a face un stagiu de practica in una dintre cele 110 țari in care AIESEC este prezenta;
– șansa de a organiza și de a participa la conferințe, proiecte naționale și internaționale;
– posibilitatea de a coordona o echipa.

Experiența obținuta in urma acestor activitați le permite studenților sa invețe lucruri noi, sa-și fortifice cunoștințele acumulate la facultate și sa creasca pe plan profesional, devenind ulterior niște angajați de valoare.

In AIESEC sunt șapte departamente: Comunicare, Finanțe, Vanzari, Stagii Interne, Stagii Externe, Proiecte și Resurse Umane. Astfel, fiecare tanar se poate regasi in activitatea unuia aceste dintre departamente, poate acumula experiența in domeniul pe care il studiaza la facultate sau, dimpotriva, se poate dezvolta intr-o noua direcție, invațand lucruri noi și specializandu-se pe o arie necunoscuta anterior. In afara de aceasta, multe dintre proiectele AIESEC implica internaționalism, iar acest lucru inseamna oportunitatea de a interacționa cu persoane venite din diferite parți ale lumii, de a le cunoaște cultura și de a crește nivelul de posedare a limbii engleze.

Activitatea AIESEC se desfașoara in baza de voluntariat, iar printre proiectele principale implementate in Moldova se numara: campionatul studențesc de management Business Arena, programul pentru elevi UpGreat, programul de schimb de experiența Globex. In 2008 și in 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

AIESEC este o platforma internaționala prezenta in 110 țari ale lumii și numara peste 60.000 de membri. Anul trecut, AIESEC a facilitat, la nivel mondial, organizarea a peste 16.000 de stagii internaționale de practica și a oferit mai mult de 20.000 de experiențe de leadership.

Pentru a deveni membru AIESEC Chișinau, este necesar sa completezi formularul de aplicare online pana pe 28 septembrie. Urmatorii pași vor fi un interviu individual și o proba de lucru in echipe.

http://chisinau.aiesec.md/join-aiesec/application-form

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont