Job in strainatate: cum faci un CV pentru un loc de munca afara

Fa-ti un CV potrivit pentru un job in strainatate!

Situatia dramatica din Romania a facut ca sute de mii de români şa isi încerce norocul în ultimul an la selecţiile pentru locuri de muncă în străinătate, dar puţini dintre ei au ajuns să se şi angajeze.

Un CV de calitate conteaza foarte mult in decizia angajatorului

Şi chiar dacă posturile oferite nu au cerinţe speciale, angajatorii ţin cont, în primul rând, de felul în care este construit CV-ul şi de informaţiile pe care acesta le conţine.

Informaţii pe care trebuie să le conţină CV-ul tău, pentru a fi sigur că vei fi angajat

Cele mai importante informaţii pe care angajatorii străini le caută în CV-urile aplicanţilor sunt, în egală măsură, cele despre limbile străine cunoscute şi despre studiile de calificare şi certificatele obţinute.

Potrivit recrutorilor profesionişti, chestionaţi de portalul de recrutare Tjobs.ro, cunoaşterea unei limbi străine este atuul cel mai important pentru persoana care doreşte să muncească în străinătate.

Cei mai avantajaţi sunt cei care ştiu limba engleză, aceasta fiind o cerinţă în cazul a peste 40% din angajatori, în timp ce limba germană este cerută în cazul a 17% din locurile de muncă oferite pentru români în străinătate. Peste 11% dintre angajatorii străini vor ca românii să cunoască şi limba italiană, iar 7,5% – limba spaniolă.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont