Turcii pregătesc diverse tipuri de salată, dar toate au ceva în comun, castraveţi muraţi şi carnea gătită de pui.

Ingrediente

2 buc piept de pui
8 buc castraveţi muraţi
2 buc morcovi
5 buc ardei graşi copţi
1 buc Ţelină
1 buc lămâie
4 Liinguri ulei de măsline
1 sare, piper
1 bch pătrunjel verde

Timp de preparare 30 minute

Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare. După ce a fiert se lasă să se răcească un pic, apoi se rupe cu mâna fâşii şi se pun într-un castron. Ardeii copţi se rup la fel ca pieptul, morcovi şi ţelina se dă prin răzătoarea mai mare, iar castraveţii îi tăiem cubuleţe. Totul se amestecă bine, se adaugă uleiul de măsline, zeama de la o lămâie, verdeţa tăiată mărut, sare ,piper şi se amestecă din nou. Se pune apoi la rece cam o jumătate de oră. Se serveşte rece de la frigider cu pâine prăjită sau lipii care se găsesc în comerţ.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont