Târgul cu Bunătăți” revine pe Valea Prahovei, la Sinaia, pe pasajul din faţa magazinului Winmarkt începând de Vineri, 27 Iulie, până Duminică, 29 Iulie.

Săptămâna aceasta vor veni la Sinaia 22 de producători de legume proaspete, brânzeturi, carne și produse din carne, vin, palincă, dulciuri de casă (halviță, ciocolată, turta dulce, acadele cu îndulcitori naturali) faguri crescuti în borcan și alte produse apicole, dulcețuri, șerbeturi, siropuri, ceaiuri, creme, tincturi, brânză din Olanda, jambon și măsline din Italia, dar și cafea la nisip și sucuri proaspete (bragă și suc din fructe proaspete).

La această ediție, meșteri populari și artisti vor expune genți din piele lucrate manual la Covasna cu multă pasiune, ii, năframe, fețe de masă de la Breaza și tablouri pictate pe coji de ou de la Târgu Mureș.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont