Vezi un model de scrisoare de intentie

SCRISOARE DE INTENTIE

 

Subsemnatul,  ………….,  va adresez aceasta scrisoare pentru a–mi exprima intentia si a-mi oferi capacitatea de a obtine un loc in cadrul  companiei dumneavoastra.

 

Profesional,  am pregatire economica  si am desfasurat  activitati in mai multe domenii ce implica lucrul in echipa,  utilizarea  cunostintelor  economice si bancare in vederea aplicarii cunostintelor  teoretice si practice.

 

Sunt convins,  ca,  compania dumneavoastra, ce ocupa un loc important in domeniu, imi poate oferi mediul propice pentru utilizarea cunostintelor cat si pentru o colaborare pe termen lung.

 

Sunt o persoana dinamica, cu bune cunostinte de comunicare, capabila sa lucreze in conditii de stres, interesata in perfectionarea  profesionala in domeniul economic. Sunt comunicativ si sociabil, capabil sa duc la bun sfarsit sarcinile primite.

 

Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra, sunt disponibil in orice moment pentru a fi contactat, in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari.

 

Anexez  aceasta la  CURRICULUM  VITAE.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont