Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” îşi va deschide porţile joi, 30 mai a.c., pentru toţi cei care vor să cunoască „pe viu” condiţiile în care trăiesc şi se pregătesc viitorii ofiţeri ai Ministerului Afacerilor Interne.

Evenimentul, desfăşurat sub genericul Ziua Porţilor Deschise, va avea loc în intervalul orar 9.30 – 16.00. În programul acestei zile sunt incluse exerciţii demonstrative ale studenţilor de la Facultăţile de Poliţie şi Pompieri (începând cu ora 12.00), precum şi o întâlnire cu conducerea Academiei, în cadrul căreia va fi prezentată, pentru toţi cei interesaţi, oferta educaţională a instituţiei.

Ziua Porţilor Deschise este un eveniment dedicat, în special, liceenilor care sunt interesaţi să urmeze cursurile în cadrul Academiei de Poliţie, ei având astfel ocazia de a se familiariza cu specificul acestei instituţii de învăţământ de elită.

Toţi cei care doresc să participe la acest eveniment sunt aşteptaţi la sediul Academiei de Poliţie

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont