Ambasada Franței și Institutul Francez din România lansează un apel la candidaturi pentru programele de Master 2 și Doctorat în co-tutelă. Candidații pot aplica pentru o bursă oferită de Guvernul Francez până pe 1 martie 2013.

Programul Master 2 le permite studenţilor înscriși la master să beneficieze de o bursă de 10 luni pentru a efectua anul 2 de master în Franţa.

Programul Doctorat în co-tutelă acoperă 12 luni de mobilitate, repartizate pe durata a 2 sau 3 ani universitari consecutivi, având ca scop realizarea unei teze sub îndrumarea unui profesor universitar român şi a unui profesor universitar francez.

Mai multe informații găsiți la adresa: www.ambafrance-ro.org

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont