Muzicianul britanic Paul McCartney ocupă primul loc într-un top al celor mai bogaţi solişti principali ai unor trupe din lume, cu o avere personală de 800 milioane de dolari.

În acest top, locul al doilea este ocupat de Bono, solistul trupei irlandeze U2, care are o avere personală estimată la 600 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

Jimmy Buffett (400 milioane de dolari), Elton John (320 milioane de dolari) şi Mick Jagger (305 milioane de dolari) completează Topul 5 al celor mai bogaţi cântăreţi solo din lume.

Pe locurile următoare se află Gene Simmons (300 milioane de dolari), Sting (290 milioane de dolari), Phil Collins (250 milioane de dolari), Dave Matthews (250 milioane de dolari) şi Prince (250 milioane de dolari).

Alţi artişti de seamă, precum David Bowie, Axl Rose, Bruce Springsteen, James Hetfield şi Steven Tyler, se regăsesc pe poziţii fruntaşe în acest clasament, în care doar două femei au fost menţionate: Gwen Stefani – locul al 29-lea, cu 80 milioane de dolari – şi Stevie Nicks – locul al 38-lea, cu 64 milioane de dolari.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont