Concurs de fotografie „Iubesc Cazinoul!“

Regulamentul concursului de fotografie „Iubesc Cazinoul!“

La concurs poate participa orice persoană fizică din România care iubeşte Cazinoul din Constanţa, cu excepţia membrilor Asociaţiei Absolvenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa şi ai Grupului pentru Jurnalism, Cultură şi Comunicare, precum şi a rudelor lor până la gradul 3.

Cand incepe concursul?

Participantii pot trimite două fotografii cu Cazinoul din Constanţa începând cu data de 30 septembrie 2011 şi până la data de 30 octombrie 2011, la adresa email a  Grupului pentru Jurnalism, Cultura şi Comunicare: jccgrup@gmail.com.

Fotografiile trebuie să aibă următoarele caracteristici tehnice: 2MP (1600 x 1200), la o rezoluţie de 72 dpi. Nu vor fi admise în concurs fotografii modificate în programe de grafică. Se accepta doar crop, modificari ale balansului de alb şi cromatica.

Toate fotografiile care participa la concurs vor putea fi vizualizate pe www.7Fun.ro, site-partener, care va acorda şi un Premiu al Publicului, pe baza unui sistem de vot deschis cititorilor săi. Cele mai bine realizate 10 dintre ele vor fi premiate şi vor face obiectul unei expoziţii găzduite de Librăria Cărtureşti din Constanţa.

Câştigătorii concursului (cele 10 fotografii ce vor fi expuse) vor fi anunţaţi la 6 noiembrie. Câştigătorul Premiul Publicului acordat de 7Fun.ro va fi stabilit după numărarea voturilor obţinute până la ora 00.00 a zilei de 6 noiembrie.

„Iubesc Cazinoul!“

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont