Cu cât iei mai târziu masa la restaurant cu atât creşte riscul ca mâncarea să fie contaminată. Prin urmare, dacă ajungi la un local aproape de ordinea de închidere, gândeşte-te ca mâncarea ta poate să fie compromisă din cauza faptului că îngredientele au fost pregătite cu multe ore înainte, iar bacteriile au avut o mulţime de timp să se înmulţească. Prin urmare, este indicat să comanzi alimente fierte sau făcute la grătar, în locul unei salate care probabil a avut tot timpul să se transforme într-un focar de bacterii.

Atenţie la Meniu. Este mai murdar şi decât scaunul de toaletă. Explicaţia: acesta trece prin numeroase perechi de mâini şi niciodată nu este curăţat cum trebuie. Te poţi trezi, astfel, cu diferite infecţii sau bacterii nedorite, după o simplă masă la restaurant. O idee bună ar fi să apuci meniul de colţul de sus, având în vedere că cei mai mulţi îl ţin de partea inferioară.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont