Cei care decid sa petreaca in aceasta vara la Eforie Nord pot naviga gratuit pe internet, 24 ore din 24, in parc.  De asemenea, turistii au acces si la o zona de fitness in aer liber.
Internet gratuit in Eforie Nord

Accesul gratuit la reteaua wireless se poate face in Parcul Teatrului de Vara din Eforie Nord. Autoritatea locala a amenajat aici banci si mese de lucru, pentru a asigura confortul celor care doresc sa navigheze pe internet.

Tot in Parcul Teatrului de Vara din Eforie Nord a fost creata si o zona de fitness in aer liber, cu aparate la care au acces atat locuitorii, cat si turistii dornici de miscare.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont