Dacă ești student sau proaspăt absolvent și te-ar tenta să afli mai multe despre soluțiile de testare a rețelelor și serviciilor mobile, vino să ne cunoști!

Programul de internship Network your knowledge@IXIA este pentru programatorii care vor să facă diferența și să învețe cum să contribuie la cele mai noi inovații în testarea de rețele telecom. Dacă știi C/C++, C#, Java, FPGA, Linux și vrei să afli cum să-ți dezvolți skill-urile de programare și să faci parte chiar din echipele care derulează proiecte la noi, unul dintre cele 25 de locuri disponibile e pentru tine. Vei lucra cu cei mai buni mentori ai noștri, cu tehnologie de ultimă oră și cu colegi numai unul și unul. În plus, vei beneficia de o bursă de internship.

Primim aplicații în perioada 1-25 aprilie, pe adresa de mail ixro-career@ixiacom.com. Dacă vrei să stai de vorbă față în față cu echipa noastră, ne găsești pe 12 și 13 aprilie, la târgul de carieră Angajatori de Top de la Sala Palatului. Stand-ul IXIA va fi la etajul 1, în zona rezervată industriei IT. Te așteptăm!

Pentru mai multe informații despre IXIA și programul de internship, folosiți datele de contact de mai jos:

Marina Constanda

Chapter 4 Communications Romania

Member of Chapter 4 Group, exclusive affiliate of Burson-Marsteller

Austria – Albania – Bosnia and Herzegovina – Bulgaria –

Croatia – Hungary – Macedonia – Montenegro – Romania – Slovenia – Serbia

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont