Bucuresti, 25 Octombrie 2011 – Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti. Inscrierile se fac pana in data de 4 Noiembrie, online pe site-ul www.leadershipeducation.ro. Participarea este gratuita, realizandu-se pe baza de selectie, in limita a 100 de locuri.

Drumul catre cele mai inalte culmi ale leadershipului poate incepe pentru studentii in aceasta toamna, prin intermediul programului LEADERS Education. Confirmand succesul editiilor precedente LEADERS Education va aduce in prim plan training-uri pe teme de un real interes pentru tanara generatie de studenti cat si invitati care au puterea sa inspire si sa motiveze.

Continutul teoretic va fi realizat de catre partenerul educational al proiectului, compania de training Ascendis, iar printre temele principale abordate se numara: bazele leadershipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului. Lista invitatilor cuprinde atat lideri care au atins performanta in domeniul sportiv cat si lideri din mediul de afaceri. Iolanda Balas Soter, Campioana Olimpica Atletism; Adrian Olteanu, CEO, Flanco; Valentin Uritescu, Actor; Sergiu Teodosiu, Consultant Ascendis sunt doar o parte dintre cei cu care se vor intalni participantii celei de-a saptea editii a programului.

LEADERS Education va incepe pe data de 9 noiembrie 2011. Durata programului va fi de 5 saptamani, desfasurandu-se astfel: o sesiune pe saptamana, in fiecare miercuri, timp de 3 ore (de la orele 17:30 la 20:30). Programul este gratuit, dar avem la dispozitie doar 100 de locuri. Inscrierile se fac pana in data de 4 Noiembrie 2011, prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul evenimentului : http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/roaplica/

LEADERS Education este un program dezvoltat de Fundatia LEADERS in colaborare cu Ropharma, ce nu s-ar putea desfasura fara sprijinul partenerilor Ascendis, Flanco, Medlife, Smart Experience, Benq, ACCA, Hostway.

Fundatia LEADERS este o organizatie devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.leadershipeducation.ro, tel +4 0728.885.505 Persoana de contact: Valentin Ionescu – Project Manager.

Daca indraznesti sa-ti depasesti limitele te asteptam la cea de-a saptea editie a programului LEADERS Education. Drumul catre cele mai inalte culmi ale leadershipului poate incepe pentru tine in aceasta toamna, prin intermediul programului LEADERS Education. Confirmand succesul editiilor precedente LEADERS Education va aduce in prim plan training-uri pe teme de un real interes pentru tanara generatie de studenti cat si invitati care au puterea sa inspire si sa motiveze.

Continutul teoretic va fi realizat de catre partenerul educational al proiectului, compania de training Ascendis, iar printre temele principale abordate se numara: bazele leadershipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta si managementul timpului. Lista invitatilor cuprinde atat lideri care au atins performanta in domeniul sportiv cat si lideri din mediul de afaceri. Iolanda Balas Soter, Campioana Olimpica Atletism; Valentin Uritescu, Actor; Adrian Olteanu, CEO Flanco; Sergiu Teodosiu, Consultant Ascendis, sunt doar o parte dintre cei cu care se vor intalni participantii celei de-a saptea editii LEADERS Education

Participarea este gratuita, realizandu-se pe baza de selectie, in limita a 100 de locuri. Te poti inscrie direct la linkul http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/roaplica si poti afla mai multe informatii pe pagina de facebook http://www.facebook.com/pages/Leadership-Education/168635493147849

LEADERS Education este un program dezvoltat de Fundatia LEADERS in colaborare cu Ropharma, ce nu s-ar putea desfasura fara sprijinul partenerilor precum Ascendis, Flanco, Medlife, Benq, ACCA, Hostway, SmartExperience si Publica.

Va asteptam,
Fundatia LEADERS
www.leaders.ro

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont