Primul loc de muncă este mai aproape decât crezi! – Tinerii au fost cei mai afectaţi de criza economică deoarece, adesea, le lipseşte experienţa şi aptitudinile pentru a fi competitivi. De aceea, este crucială o informare şi asistenţă timpurie a tinerilor cu privire la toate oportunităţile din piaţa muncii.

Ce vrei sa faci cu viata ta? Nu ai nici cea mai mica idee? Exista o multime de posibilitati! Da, asa este aceea prima trecere de la scoala sau facultate la campul muncii este dificila!

Tu ai nevoie de:

  1. Informatii
  2. Indrumare
  3. oportunitati de formare
  4. acces catre angajatori

EURES: Un mod simplu de a afla informaţii despre locurile de muncă şi oportunităţile de studiu în întreaga Europă.

Locurile de muncă vacante în 31 de ţări europene, CV-urile candidaţilor interesaţi, ce trebuie să ştiţi despre viaţa şi de muncă în străinătate şi mult mai multe avantaje aduse de reţeaua EURES.

Serviciile publice de recrutare PES sunt foarte utile in cazul care ai nevoie de ajutor pentru a gasi un loc de munca. Ele te pot ajuta fie prin mediul online fie prin telefon fie printr-un birou deschis Reteaua PES detine 5000 birouri in 31 de tari din Europa In plus acestia detin o echipa de consilieri EURES ce te pot ajuta daca doresti sa muncesti intr-o alta tara comunitara. Vizionati clipul de mai jos pentru a intelege cum va poate ajuta un astfel de serviciu european.

Scopul EURES este de a furniza informaţii, consiliere şi asistenta in recrutare / plasare (potrivire-job), servicii în beneficiul lucrătorilor şi angajatorilor, precum şi pentru orice cetăţean care doreşte să beneficieze de principiul liberei circulaţii a persoanelor.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont