Scoala de vara Aspire Academy se va desfasura in perioada 17-24 iulie la Poiana Brasov. Infiintata de studenti si absolventi de la facultati de top din Statele Unite si Europa, precum Harvard, Princeton si Georgetown, Aspire Academy este un program axat pe leadership, antreprenoriat si inovatie care faciliteaza interactiunea directa dintre participantii sai, profesorii de la prestigioasa universitate Harvard si personalitati de succes din mediul de business din Romania. Inscrierile au inceput pe data de 20 mai.

La final, studentii vor avea sansa sa puna in aplicare tot ceea ce au invatat la Aspire Academy prin realizarea unui plan de afaceri. Studentii internationali de la Wharton Business School a Universitatii Pennsylvania, SUA ii vor ghida in alcatuirea proiectelor finale, impartasind din experienta lor educationala, profesionala si personala.

50 de studenti exceptionali vor fi selectati sa participe la Aspire Academy 2013. In 2012 au fost primate aplicatii din toata tara, precum si 8 tari din Europa Centrala si de Est. Costul de participare este de 290 euro si acopera costurile de scolarizare, cazare si masa. Inscrierile sunt deschise intre perioada 20 mai si 10 iunie. Scoala de vara se desfasoara exclusiv in limba engleza, participarea impunand un nivel avansat de limba.

Aspire Academy reprezinta inceputul unui drum pe calea excelentei: consecutive academiei, absolventii Aspire sunt reuniti sub egida Aspire Club, o organizatie care ii incurajeaza sa isi continue dezvoltarea personala si sa dezvolte impreuna proiecte cu un impact pozitiv asupra comunitatilor din care fac parte. In 2013, Aspire lanseaza Aspire Highschool, un program de vara dedicat liceenilor. Aflati in fata deciziei importante de alegere a unei cariere, liceenii din anii terminali pot beneficia de modele inspirationale care sa le ofere o perspectiva reala asupra unei cariere in leadership sau antreprenoriat. Aspire Highschool urmeaza structura Aspire Academy, are o taxa de 190 euro si se desfasoara intre 16-19 iulie in Poiana Brasov. 50 dintre cei mai dornici si ambitiosi liceeni vor fi alesi pentru a participa la Aspire Highschool. Detalii despre inscrieri aici.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont