Taxele de solarizare in diferite Universitati de stat din Romania

Vezi aici care sunt Universitatile din tara cu cele mai mici  si mai mari taxe de scolarizare.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi – de la 1.600 de lei

Cea mai mică taxă anuală de şcolarizare din cadrul universităţii de stat din Iaşi se ridică la 1.600 de lei şi este percepută de toate specializările din cadrul Facultăţii de Chimie, de specializările din cadrul Facultăţii de Matematică şi de Facultatea de Teologie Romano-Catolică.

Cele mai mari taxe de şcolarizare la universitatea de stat din Iaşi sunt percepute de toate specializările Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, unde un an de şcolarizare te costă 2.900 de lei.

Universitatea Babeş-Bolyai – de la 2.000 de lei

Cele mai mici taxe anuale de şcolarizare din cadrul UBB se ridică la 2.000 de lei şi sunt percepute de următoarele facultăţi: Fizică, Biologie şi Geologie, Facultatea de Pedagogie (din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei), Facultatea de Teologie Ortodoxă, precum şi Facultatea de Teologie Greco-Catolică.

La UBB, poţi studia cu 2.500 de lei pe an la toate specializările din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, de asemenea, toate specializările din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, două specializări din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, anume Facultatea de Ştiinţe Politice şi Facultatea de Jurnalism percep o taxă anuală de şcolarizare de 2.500 de lei.

La una din următoarele specializări-Cinematografie, Fotografie, Media-taxa anuală de şcolarizare ajunge la 5.500 lei.

Universitatea Bucureşti – de la 2.500 de lei

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării percepe cea mai mică taxă de şcolarizare din UB, relativ la anul universitar 2011-2012. Cu 2.500 de lei pe an îţi achiţi taxa de şcolarizare la una din specializările din cadrul Faculăţii de Jurnalism din UB.

3.000 de lei pe an te costă taxa de şcolarizare la Facultatea de Fizică din cadrul UB sau la una din specializările din cadrul Academiei de Studii Economice.

Toate celelalte facultăţi din cadrul UB au fixat taxa anuală de şcolarizare la 3.100 de lei.

Universitatea de Vest
– de la 2.500 de lei

Tot la 2.500 de lei pe an se ridică şi cea mai mică taxă de şcolarizare percepută de Universitatea de Vest pentru anul universitar 2011-2012.

Facultăţile din cadrul UVT care te taxează cu 2.500 de lei pentru un an de şcolarizare sunt următoarele: Matematică şi Informatică, Facultatea de Fizică, Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie, Facultatea de Litere, Istorie, Teologie, Facultatea de Sociologie şi Pshilogie, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Şi secţia de Pedagogie muzicală din cadrul aceleiaşi facultăţi are o taxă de şcolarizare ridicată. Un an de şcolarizare la această secţie te costă 6.000 de lei.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont