Texas Hold-em este jocul de poker numarul 1. Acesta necesita experienta, indemanare si valoare.

Este un joc in care se poate intampla orice, pana cand si un jucator profesionist neputandui face atunci cand e vorba de noroc. Asadar va prezentam in urmatoarele randuri niste mici idei pentru acest joc pentru a va imbunatati calitatile.

Pentru inceput trebuie sa incepi bineinteles de jos, pentru ca astfel nu te poti expune vreunui „pericol” fara sa-i faci fata. Este de urmat faptul sa participi la multe jocuri si in turnee cu mize mici sau fara miza chiar, sau decat la punctaj. Te gandesti probabil ca nu e prea caterinca si mishto sa joci in acest cadru pentru ca nu exista cacealmaua, si nu poti sa blufezi.

Cu timpul trebuie sa le inveti pe toate si sa-ti dobandesti aceasta abilitte de jucator „talentat”. In jocurile fara miza nu ai ce pierde si incetul cu incetul poti sa experimentezi lucrurile pe care le auzi de pe la tovarasi si pe care le inveti. In final pentru a capata experienta ideea este sa joci cat mai mult posibil.

Siguranta inainte de toate! Tot timpul trebuie sa analizezi pericolele de la masa inainte sa incerci sa profiti de o aparenta oportunitate.

Urmăriţi jucătorii care joacă agresiv sau neglijent şi pe cei care sunt încordaţi, încercaţi să jucaţi împotriva celor neglijenţi şi evitaţi-i pe cei încordaţi, cu excepţia cazului în care aveţi o mână puternică.

Nu jucaţi întotdeauna când aveţi un As în mână. Totuşi, jucaţi Asul dacă este însoţit de o carte din aceeaşi suită sau de o carte cu o valoare de cel puţin 10.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont