Universitatea Financiar-Bancară (UFB) a organizat, vineri 24 iunie, pentru a 18-a oara festivitatea de decernare a premiilor de absolvire pentru promoţia 2011, ocazie cu care au fost înmânate şi bursele speciale şi premiile de merit.

Universitatea Financiar-Bancara din Bucuresti are o traditie universitara de 18 ani. UFB isi propune sa asigure absolventilor o pregatire cat mai completa si adecvata realitatilor economice actuale si sa ofere o inalta specializare in domeniul financiar-bancar care sa deschida oportunitati cat mai mari in dezvoltarea profesionala. Promotia absolventilor din 2010 a inregistrat o rata a angajarii de 80%.
La festivitate au participat reprezentantii conducerii UFB: prof. univ. dr. Lucian C. Ionescu, Preşedinte, conf. univ. dr. Dorina Poanta, Rector UFB si lector dr. Vera Morariu, Decan UFB, cat si urmatorii invitati speciali:
• Cristina Anescu – Director Resurse Umane, Romanian International Bank
• Mihaela Savu – Director Marketing, Romanian International Bank
• Fady Chrei – Director Executiv, Reteaua privata de clinici de sanatate Regina Maria

Peste 100 de studenti absolventi ai UFB au primit diplomele de absolvire a cursurilor universitare. Impreuna cu participarea Romanian International Bank s-a acordat Diploma de Merit „Pentru cele mai bune rezultate obţinute pe parcursul anilor de studiu”, care i-a revenit proaspat absolventei Irina Raluca Mitran.
“Universitatea Financiar-Bancara si-a pastrat traditia de inalta specializare economica in domeniul financiar—bancar. Ne-am concentrat eforturile, in timp, la mentinerea unui grad sporit de specializare, care sa asigure studentilor nostri o educatie si o instruire axate pe realitatile financiar-bancare actuale, astfel incat absolventii UFB sa aiba sanse sporite de angajare imediata”, declara conf. univ. dr. Dorina Poanta, Rector, Universitatea Financiar-Bancar.
Veronica Dragomir, beneficiarul in 2010 a bursei „Pentru cele mai bune rezultate obţinute pe parcursul anilor de studiu”, a fost angajata de Romanian International Bank imediat dupa absolvirea UFB. Doamna Veronica Dragomir a fost angajata initial in functia de Ofiter Bancar Seller-Sucursala Mosilor, ulterior fiind promovata in functia de Ofiter Analiza Credite in cadrul Directiei Analiza Credite din RIB.

“Parteneriatul Romanian International Bank S.A. incheiat cu Universitatea Financiar-Bancara este menit sa sprijine dezvoltarea resurselor umane care activeaza pe piata financiar-bancara, beneficiarii reali ai acestui parteneriat fiind studentii care au acces la o buna pregatire teoretica si practica, institutiile financiar-bancare care au posibilitatea sa recruteze personal instruit si, nu in ultimul rand, clientii. Nivelul superior de specializare al studentilor ne ofera noua posibilitatea de a putea selecta viitori angajati de calitate, aceasta reflectandu-se ulterior in serviciile acordate clientilor nostri”, declara Mioara Popescu, Vicepresedinte Executiv, Romanian International Bank.

Despre Universitatea Financiar-Bancara
Universitatea Financiar-Bancară (UFB) din municipiul Bucureşti are ca scop principal organizarea de cursuri universitare pentru formarea de specialişti cu pregătire superioară în domeniul economic, în spiritul progresului cunoaşterii şi al educaţiei permanente.
Cursurile universitare sunt organizate prin Facultatea de Management Financiar – FMF (anterior Structura universitară – Institutul Bancar Român), acreditată prin legea 274/ 2009. Activitatea didactică şi ştiinţifică de învăţământ universitar este astfel concepută încât să contribuie la formarea de specialişti necesari atât sistemului financiar-bancar cât şi activităţii economice în general.

Despre Romanian International Bank
Romanian International Bank S.A. este o bancă universală care activează pe piaţa din România din anul 1998 şi operează în acest moment prin 34 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti(15) şi în ţară (19), având ca obiectiv permanenta îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite.

UFB_noua_generatie_absolventi.jpg (10 KB)

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont