University of Sunderland organizeaza un concurs de eseuri pentru acordarea de burse de 50% studentilor interesati de programe de master.

Candidaţii trebuie să prezinte un eseu în limba Engleză, de 600 de cuvinte, pe una din cele două teme: „How would the chosen postgraduate course will help the development of your home country?” sau “How would the chosen postgraduate course will help your professional and career development?”.

Autorii eseurilor selectate vor participa la un interviu cu reprezentanții universității, care vor desemna şi cei doi câștigători pe 28 Iunie 2013. Data limita de transmitere a textelor este 26 Iunie, la adresa de email anamaria@integraledu.ro sau in format pe hartie la sediul Integral: Bd. Gh. Magheru nr.41, et.1, Bucuresti.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont