O mama care vorbeste la telefonul mobil de trei ori pe zi are cu 54% mai multe sanse de a avea copii hiperactivi sau cu probleme emotionale daca utilizeaza mobilul de doua sau de trei ori pe zi, arata o ancheta efectuata pe 13.000 de femei din Danemarca.

Utilizarea mobilului de catre copiii cu varste sub 7 ani conduce de asemenea la probleme. Rezultatele studiului sunt cu atat mai credibile cu cat unul dintre autori, profesorul Leeka Kheifets, de la Universitatea din California, isi exprimase pana acum scepticismul fata de riscurile aduse de utilizarea telefonului celular.

Profesorul considera pana acum ca nu exista probe privind vreun efect advers al utilizarii acestei tehnologii.

Studiul a fost demarat dupa ce agentia rusa de control al radiatiilor a anuntat ca pericolul utilizarii mobilelor „nu este mult mai mic asupra sanatatii copilului decat fumatul sau alcoolul”.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont