In primul rand vorbim de excese alimentare. Avand in vedere ca nu te concentrezi asupra alimentelor, ci mai mult asupra indatoririlor de la birou (trimiti mail-uri sau raspunzi la telefon in timp ce mananci), nu vei observa nici ce sau cat mananci.

„Masa luata in fata calculatorului incurajeaza excesele alimentare. Este foarte posibil sa te concentrezi atat de mult asupra sarcinilor de la birou incat sa nu acorzi atentie cantitatii de alimente consumate,” explica dr. Susan Moores de la Asociatia Americana de Dietetica pentru WebMD.

Renunti la o pauza binemeritata. Daca ramai in la birou si in timpul mesei de pranz, inseamna o ora in plus in fata calculatorului.

Atentie la bacterii! „Daca intervine ceva in timpul mesei si trebuie sa lasi mancarea sa astepte o ora, doua, aceasta se poate altera,” avertizeaza dr. Moore.

De asemenea, biroul nu este chiar cel mai curat loc pentru a manca. Potrivit dr. Charles Gerba, profesor de microbiologie la universitatea din Arizona „biroul, ca numar de bacterii, este de 400 de ori mai murdar decat toaleta. Acest fapt este posibil pentru ca oamenii mananca in acest loc insa nu il si curata. Telefonul este cel mai murdar, urmat de mouse si computer”.

Ca sa te convingi ca biroul tau nu este tocmai curat, intoarce tastatura si observa cate resturi cad pe birou.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont