Despre Omul Alb (Scheletul Misterios si Dominarea Omului European )

Craniul si scheletul corespunzator a fost descoperit intimplator, in timpul unor sapaturi de constructie, pe malul riului Columbia din statul Washington. Arheologii, chemati la fata locului, au tinut santierul inchis pina la terminarea cercetarilor. La scurt timp, craniul a devenit faimos in urma actiunii legale deschisa de Indienii Americani care revendica craniul inapoi pentru inhumare, considerind studierea lui drept un sacrilegiu adus stramosilor lor. Aici incepe disputa reala, deoarece antropologii contemporani sustin ca este craniul unui … Om Alb ! de acum aproximativ 9000 de ani. Caracterul European al acestui schelet aduce la suprafata o disputa mai veche, cenzurata in mediile Americane, deoarece exista in total 8 (opt) locatii arheologice diferite unde este confirmat scheletul Omului Alb. Impreuna cu statuile din America Centrala, scheletele de European din America de Nord demonstreaza fara echivoc prezenta Omului Alb in America pre-istorica precum si influenta Europeana asupra culturii Americane traditionale.

Acest articol este bazat pe informatia publicata in cotidianul de larga circulatie Toronto Star la data de 13 Octombrie 2002.
In lumea contemporana, cuprinsa de gheara lesbianismului post-belic care vine pe binecunoscuta axa America-Anglia-Israel, istoria Omului Alb este cenzurata, detractata, ignorata si direct manipulata de la centrul/centrele triumviratului de mai sus. Scopul final este de control si dominare a Europenilor (prin mijloace economice, sociale, politice si culturale) de catre Arabi, Asiatici si restul. In spatele maretelor fraze de egalitate si fraternitate contemporane (folosite si de comunismul Rominesc in scopurile lui specifice) se ascunde dominarea lumii de catre ramura extremista a popoarelor Arabe, si anume Arabii-Israelieni: cit timp Omul European este tinut in jug, orice razvratire impotriva dominatiei este exclusa.
Dominarea Omului European este implementata pe planuri multiple: economic, politic, cultural, moral, religios, lingvistic si istoric.
Situatia de dominare a Omului European nu este nici unde mai deplorabila decit pe continentul American, unul dintre centrele lesbianismului contemporan. Pe aceasta linie, Omul Alb este numit „Caucazian”, negrii Americani nu sint numiti „black-comunity” ci „Afro-Americani” (de parca le-ar fi rusine de ei insisi), indienii Americani sint numiti „First-Nation”, binecunsocutul si internationalul „business-man” a devenit „business-person” etc. Limba de lemn Orwell-iana este mai bine infipta la Washington decit a fost vreodata infipta la Bucuresti.
Ca o urmare fireasca a politicii Americane de marginalizare, Omul Alb nu este negat doar la timpul prezent, ci la toate timpurile imaginabile, trecutul recent, indepartat si antic. In acest context, nu sint niciodata mentionate in literatura oficiala sau mediile de informare in masa sculpturile antice din America Centrala modelind Omul Alb sau descoperirile arheologice de cranii antice ale Omului Alb in America. Aceasta cenzura obscena se numeste „corectitudine politica”, ceea ce inseamna ca arheologia ar fi bine sa descopere ce este definit „corect” la Washington si nu ce se gaseste in solul American de milenii. Daca Omul Alb nu a atins America pina la Americo, atunci nu poate avea nici o pretentie legitima contemporana sau viitoare la prezenta pe acest continent, trebuind a fi considerat un invadator si un neavenit. Oare tot asa s-ar pune problema daca s-ar descoperi un singur craniu de Arab antic in America, poate chiar Arab-Izraelian pe linia lui Avram, cu un pic de noroc?
Daca un craniu de European nu poate fi negat dupa ce a fost dezhumat la milenii de la ingropare, atunci poate fi „explicat” incit sa convina propagandei lesbianistice Americane contemporane. Este exact ce a realizat Franz Boas, fondatorul antropologiei Americane, dupa care „mediul (inconjurator) a influentat forma capului (indienilor Americani)”, astfel incit cei care au forme normale de Indieni Americani azi, au avut forme de … Europeni ! acum peste 9000 de ani. Aceasta ar explica prezenta unui craniu de European in America mileniului -VII, conform descoperirii de pe malul riului Columbia din statul Washington. Dupa Boas, persoana de conformatie Europeana de acum 9000 de ani, a mincat prea mult curcan cu cartofi sub soarele Americii, de unde a capatat trasaturi … Indiene. Argumentele sint „zdrobitoare”, cum ar fi „influentele mediului” (care nu se detaliaza mai multe de atit, dar trebuie crezute pe cuvintul adeptilor lui Boas) sau „mestecabilitatea hranei” !!! care ar duce la „dominarea trasaturilor genetice”. Daca curcanul American este prea fibros sau prea fraged, va duce cu timpul, dupa Boas, la ingrosarea buzelor, alungirea ochilor si forma cumva patrulatera a capului, la protuberarea maxilarului, la adincirea orbitelor si la pletele ca pana corbului. Acesta tot nu ar explica trasaturile Europene initale ale unor locuitori ai Americani pre-istorice.
Un punct de vedere la fel de extremist am intilnit la autorul numit Frawley, care ajuns prin adoptiune mare guru Indian, sustine proveninta Arienilor din India, de unde au cucerit Europa toata si apoi s-au blonzit cu totii sub soarele Europei, devenind din Indieni-Negroizi obisnuti Europeni-Albi dupa cum sint azi. Argumentul lui Frawley: „sintem martori Europenizarii vizibile a Tiganilor din Europa in ultimii 700 de ani!”. Se pare ca guru Frawley n-a auzit inca de existenta relatiilor sexuale intre oameni, chiar de rase diferite …
Boas s-a bazat pe masuratori antropologice asupra a 13.000 de subiecti si a descendetilor lor directi, studiu efectuat in 1910. El raporteaza „efecte izbitoare” asupra formei craniene (a primei generatii!) in functie de lungimea expunerii la mediul American. Aceste date au fost reanalizate de Corey Sparks de la Universitatea Statului Pensilvania si de catre Richard Jants de la Universitatea din Tenessee, care au concluzionat ca diferentele induse de mediu sint insignificante si ca diferentele dintre parinti-copii precum si dintre copiii nascuti in/in-afara Americii sint „neglijabile in raport cu diferentierea dintre grupurile etnice (citeste ‘grupurile rasiale’ pentru ca la aceasta se refera autorii, prin prisma limbii de lemn Americane contemporane)”.
La vremea respectiva, Boas a studiat Germani, Maghari, Italieni, Evrei, Polonezi, Sicilieni si Scotieni. Analistii contemporani au observat ca Boas a fost activ implicat in disputele vremii pe marginea ideii ca diferentele rasiale umane nu pot fi distinse cu certitudine stiintifica. Boas ar fi fost de asemenea propovaduitorul desfintarii caracterului tipologic al antropologiei, linie pe care studiul lui despre dinamica craniilor in functie de mediu ar fi pus capat gindirii tipologice. Boas ar fi fost implicat in demonstrarea lipsei de baza a rasismului contemporan lui, dar pentru aceasta a trebuit sa tina in umbra o parte din datele analizate. Autorii Corey si Jants subliniaza ca „noi nu trebuie sa ne intoarcem la rasismul stiintific dar nici la negarea morfologiei craniene”. Asemenea afirmatie incepe sa izbeasca in lesbianismul American contemporan, pentru care stiinta este minora in raport cu interesele economice si politice ale unui anumit grup.
Acest raport ridica intrebarea daca nu cumva eforturile trecute de a elimina genetica din domeniul comportamentului uman si al variatiilor rasiale nu a fost impins la extrem, pina la falsificarea datelor stiintifice in scopuri politice. Si la ora actuala, institutiile Americane se feresc ca dracul de tamiie de analiza pe criterii rasiale. Cu toate acestea, se stie de exemplu, fara a se populariza, faptul ca 60% din populatia inchisorilor Americane este formata din Negri, pe cind Negri formeaza doar 10% din populatia Americii. Exista oare vreo corelatie rasialo-comportamentala? Autorul Steven Pinker remarca in The Blank Slate (Lista Goala) ca nu atit Boas cit discipolii lui, incluzind antropologistii Ruth Benedict, Margaret Mead si Ashley Montagu, „au ajutat la stabilirea Listei Goale, a constringerilor sociale si la starea mintala de anti-biologie a stiintelor sociale”. Pe scurt, au contribuit la bazele lesbianismului contemporan in care Omul Alb a devenit discrimat pe fata si in mod oficial.
Odata ce Boas este pus la locul lui, se ridica intrebarea daca rasele umane contemporane au axistat ca atare in trecut, idee adusa in discutie de descoperirea Omului de Kennewick, un schelet de Om Alb de pe malul riului Columbia din Washington (la ora actuala se desfasoara o actiune legala intre Indienii Americani si oamenii de stiinta, unde primii cer scheletul pentru reinhumare, considerindu-l unul din stramosii lor). Savantii vor sa-l pastreze ca si dovada a prezentei Omului Alb in America pre-istorica alaturi de tipul Central Asiatic cu care Indienii Americani seamana cel mai mult.
Autorul Corey Sparks califica lucrarile lui Boas drespt „spinul din patul nostru in ultimii 90 de ani, pentru savantii care au incercat sa studieze istoria popoarelor pa baza datelor craniene”. Cu alte cuvinte, datorita lui Boas si adeptilor, trecuti si prezenti, cel care studiaza morfologia craniului uman in perspectiva istorica este o victima sigura a sistemul lesbianistic. Cu referire la aceasta afirmatie, Thomas, autorul lucrarii „Skull Wars” (Razboiul Craniilor) sustine ca „mi-ar place sa vad ca acestea (analizele craniene) sint gresite, dar nu gasesc nici o lacuna in aceste studii”.
Asistam la ora actuala, din ce in ce mai mult, la punerea sub semnul intrebarii al lesbianismului contemporan de sorginte Americano-Anglo-Israeliana, care incatuseaza energiile umane pe plan social, cultural, religios, moral si stiintific in numele unor interese economice specifice; care promoveaza o falsa echitate sociala cu scopul dominarii sociale; care promoveaza o falsa libertate religioasa cu scopul subjugarii morale; care se duc in Romania ca sa promoveze … Crestinismul de savoare Americana pura; care a creat mai nou mitul „globalizarii” cu scopul subjugarii universale finale a tuturor natiilor lumii; care ataca pe fata, chiar cu mijloace violente, orice manifestare de „nesupunere” contemporana, oriunde pe Tera; care urmaresc inrobirea finala si definitiva a planetei in ansablul sau, pentru beneficiul celor tin haturile economice si politice in lumea de azi.
Cenzurarea stiintei, arheologiei si istoriei este doar un capitol mic in arsenalul lesbianistic contemporan, dar cu implicatii majore. Cine are puterea sa produca o dezbinare pe tema unui craniu evident de European, poate produce o dezbinare pe orice tema, oricind, oriunde in lume. Cine poate face un savant sa aiba in vedere criterii politice cind interpreteaza date stiintifice, poate face pe oricine, oricind si oriunde sa creada orice. Cine controleaza trecutul, controleaza si prezentul iar prin acesta viitorul.
La ora actuala, in afara craniului de Kennewick, exista 8 (opt) locatii arheologice pe teritoriul SUA unde au fost descoperite schelete care consfintesc prezenta Omului Alb in America antica. In ciuda intereselor interminabile catre dominarea altora, adevarul istoric, si nu numai istoric, are o proprietate unica: iese la iveala in cele din urma.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont