Ministerul Educaţiei nu a decontat, în ultimele luni, abonamentele de transport pentru elevii din mai multe judeţe din ţară, acumulând, astfel, datorii de milioane de lei. E vorba de aproximativ 30 de milioane de lei.

De asemenea, Remus Pricopie a declarat că vrea să înlocuiască abonamentul, care favorizează firmele de transport, cu o bursă suplimentară de transport, virată direct în contul elevului.

Cel mai probabil, modificarea urmează să fie pusă în aplicare printr-o ordonanţă de urgenţă.

Ministrul a mai spus că se încearcă şi obţinerea acceptului de a utiliza fondurile structurale alocate Educaţiei şi pentru acoperirea unor rate la cumpărarea sau leasingul microbuzelor şcolare.

La nivel naţional ar fi nevoie de 960 de autoturisme, însă la buget nu ar fi prevăzute sume decât pentru 40-45 de microbuze.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont