Cu minimum de efort din partea aparatului digestiv, sucurile de legume hrănesc şi regenerează întregul organism.

Sucul legumelor curata organismul

Sucul de roşii

Este indicat tuturor pentru proprietăţile sale de detoxifiere a organismului, datorită conţinutului ridicat de pectină, substanţă care are proprietatea de a absorbi toxinele intestinale.

Este bogat în săruri minerale, în special calciu şi fier, ajută în cazurile de astenie şi anemie, regenerează organismul, are rol răcoritor, revitalizant, antiinfecţios, detoxifiant, uşurează digestia şi este un bun echilibrant celular.

Sucul de castravete, un bun diuretic

Prin conţinutul mare de sulf şi siliciu, acesta ajută la creşterea părului. Fiind lipsit de gust, este recomandat să fie băut împreună cu sucul de sfeclă. Ajută în tratarea reumatismului, în afecţiunile dinţilor şi gingiilor, dar şi în prevenirea căderii părului şi crăpării unghiilor.

Sucul de varză e anticancerigen

Sucul de varză este cunoscut prin efectul său de stimulare şi de normalizare a digestiei, dar şi prin acţiunea sa anticancerigenă. Sucul de varză mai conţine iod şi vitamina C, fiind util în constipaţii şi erupţii ale pielii.

Dacă îl consumaţi în cantităţi mari poate produce balonare, din cauza acţiunii de descompunere a deşeurilor din tubul digestiv, însă este cel mai eficient dintre toate pansamentele gastrice şi cicatrizante. Acest suc se consumă fără sare.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont