În zilele noastre telefoanele mobile sunt nelipsite din buzunarele noatre.  Un studiu recent realizat de Institutul de igienă şi Medicină tropicală din Londra arată faptul că telefoanele mobile sunt adevărate focare de infecţie.

Telefoanele mobile depoziteaza foarte multe infectii

Un celular din şase e contaminat cu bacteria E.coli.

90% din telefoanele mobile poartă pe ele, cel puţin un microorganism care ar putea fi periculos. Asta reiese dintr-un studiu recent realizat de Institutul de igienă şi Medicină tropicală din Londra.

Potrivit cercetătorilor, aceste rezultate alarmante se explică, în principal, prin obiceiurile inadecvate de igienă ale populaţiei. Experţii cred că oamenii nu se spală pe mâini suficient de des.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont