Un leac împotriva îmbătrânirii organismului in 10 ani

Oamenii de ştiinţă din Marea Britanie sunt convinşi că peste 10 ani ei vor prezenta lumii un leac împotriva îmbătrânirii organismului.

Viaţă veşnică desigur nu ne promit, şi pentru ce  viaţă veşnică căci şi aşa suntem prea mulţi, dar ne promit că invenţia lor ne va ajuta să scăpăm de diferite boli legate cu inaintarea vârstei.

De exemplu bolile cardiovasculare şi boala Alzheimer. În plus, acest medicament unic nu doar ne va proteja organele de boli, dar şi va încetini apariţia semnelor exterioare în rezultatul îmbătrânirii – riduri, degradarea muşchilor, părului şi a unghiilor.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont