Ti-e pofta de pui insa vreai sa il faci intr-un fel mai deosebit ? Noi avem o reteta interesanta pentru sambata seara…

Frigarui cu pui si portocale

INGREDIENTE:

piept de pui
suc de portocale
sos de soia
otet de vin alb
piper
unt
portocale

MOD DE PREPARARE:

Se pregateste o marinata. Se amesteca sucul de portocale, sosul de soia, otetul de vin alb, sare si piper. Pieptul de pui se spala bine si se pune intr-un vas cu marinata.

Se lasa cca 2 ore. Se scoate pieptul de pui din marinata si se prajeste in untul incins. Se lasa sa se raceasca putin si se taie bucati, apoi se infige, alaturi de portocale, pe frigarui din lemn. Se serveste cu rosii cherry si cu salata rocket cu ciuperci.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont