Preselectia pentru “Festivalul Tineretii” editia a VII-a, 2011 – Constanta

Miercuri, 29 iunie 2011, este organizata preselectia pentru “Festivalul Tineretii”, festival la care pot participa tineri cu varste cuprinse intre 6 si 25 de ani.

Asociatia Culturala Daria’S in parteneriat cu parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia, Patronatul Industriei Hoteliere Marea Neagră, Asociația de Turism “Sudul Litoralului”, CoHotels:Hotel Delta și Hotel California organizeaza cea de-a saptea editie a Festivalului Tineretii la Jupiter, in perioada 22 august – 4 septemrbie 2011.

Preselectia zonala pentru muzica usoara si populara se va desfasura miercuri,  29 iunie 2011 incepand cu ora 11.00 la Palatul Copiilor Constanta, Strada Str. Soveja nr. 17,

Concurentii pot participa la etapa de preselectie in oricare dintre centrele zonale, indiferent de localitatea in care domiciliaza. Sunt invitati sa participe copii si tineri talentati, dornici de afirmare. Acestia pot intra in competitia verii la una dintre cele trei sectiuni: interpretare, creatie sau muzica populara.  Acestia trebuie sa pregateasca doua melodii, din care vor canta in intregime o singura piesa cu durata maxima de patru minute. Taxa de participare pentru interpretare muzica usoara si folclor este de 70 de lei, iar pentru creatie taxa este de 100 lei.

Organizatorii asigura pentru  concurentii calificati – solisti,  cazarea si masa pe durata festivalului. Documentele necesare pentru inscriere, regulamentul si alte informatii se pot gasi pe siteul oficial al festivalului www.festivalultineretii.ro.

 

Preselectia in Constanta este organizata de Asociatia Culturala Daria’S, Manifest Events.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont