Competitia internationala „Global Junior Challenge“

Pentru cei interesati: au început înscrierile pentru competiţia internaţională „Global Junior Challenge“ (GJS) care are loc în Italia, la Roma.

Care este scopul concursului?

Concursul premiază folosirea inovativă a tehnologiei în scopul solidarităţii şi al cooperării interculturale. Promovată de către Municipalitatea Romei, GJS e găzduită o dată la fiecare doi ani de Fondazione Mondo Digitale, sub înaltul patronaj al Preşedinţiei italiene. GJS oferă şansa de a reflecta asupra provocărilor educaţiei din secolul XXI şi asupra rolului tehnologiei în inovaţia didactică, integrarea socială, dezvoltare şi reducerea sărăciei.

Cine poate participa la concurs?

Competiţia e deschisă şcolilor din toată lumea, instituţiilor publice şi private, organizaţiilor neguvernamentale, centrelor de cercetare şi persoanelor fizice de orice vârstă. Nu există limite şi e loc pentru orice fel de proiect: de la pagini web create de elevi de gimnaziu până la proiecte globale.

Înscrierile se fac online la adresa www.gjc.it, până la 30 iunie.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont