Se iau: 400 g carne miel,150 carne porc ,100 g ciuperci proaspete sau 1/2 -1 conserva ciuperci, 5 oua ,3 linguri bulion, 2 linguri smantana, linguri branza rasa, 100 g paine,1/3 pahar lapte, boia, verdeata proaspata, sare si piper, dupa gust.
Se pun la fiert 4 oua si se lasa sa fiarba 10 min, sa fie tari. Intre timp se taie carnea bucatele mici si se amesteca bine cu sare, boia, piper, 1 ou crud, painea inmuiata in lapte si ciupercile si verdeata tocate.
Compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ 40 minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii cand aceasta este aproape gata.
Din smantana, bulion si branza rasa se pregateste un sos picant pe care il turnam deasupra budincii. Se mai lasa cratita 10 minte in cuptor, sa se formeze o crusta deasupra mancarii.
Tags: carne de miel miel miel de paste paste Retete