Se iau: 400 g carne miel,150 carne porc ,100 g ciuperci proaspete sau 1/2 -1 conserva ciuperci, 5 oua ,3 linguri bulion, 2 linguri smantana, linguri branza rasa, 100 g paine,1/3 pahar lapte, boia, verdeata proaspata, sare si piper, dupa gust.

Se pun la fiert 4 oua si se lasa sa fiarba 10 min, sa fie tari. Intre timp se taie carnea bucatele mici si se amesteca bine cu sare, boia, piper, 1 ou crud, painea inmuiata in lapte si ciupercile si verdeata tocate.

Compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ 40 minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii cand aceasta este aproape gata.

Din smantana, bulion si branza rasa se pregateste un sos picant pe care il turnam deasupra budincii. Se mai lasa cratita 10 minte in cuptor, sa se formeze o crusta deasupra mancarii.


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Sunt de acord

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2018 - Toate drepturile rezervate.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account